کلنگ احداث خط تولید نوشتافزارهای پیشرفته زده شد
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور با حضور در کارخانه یک گروه کارآفرینی دانشبنیان، کلنگ احداث خط تولید نوشتافزارهای پیشرفته و جوهرهای هوشمند مبتنی بر فناوری نانو را زد.
به گزارش خبرگزاری مهر، روحالله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور با حضور در کارخانه یک گروه کارآفرینی دانشبنیان، کلنگ احداث خط تولید نوشتافزارهای پیشرفته و جوهرهای هوشمند مبتنی بر فناوری نانو را بر زمین زد که با بهرهگیری از آن، این مجموعه دانشبنیان ایرانی به پنجمین تولیدکننده نوشتافزارهای جوهر مایع در دنیا تبدیل میشود.
دهقانی در حاشیه اینمراسم گفت: شرکتهای دانشبنیانی که با محصولاتشان در بهبود زندگی مردم نقش دارند و مشکلی از آنها رفع میکنند، مایه افتخار هستند. مجموعه فناور پنتر یکی از این مجموعههای توانمند و موفق است که در صنعت تولید انواع نوشتافزارها فعالیت دارد که باید به وجودشان افتخار کرد. دقت، ظرافت و کیفیت در این شرکت تلفیق و آن را مجموعهای موفق و شناخته شده در حوزه نوشتافزار تبدیل کرده است.
وی افزود: اینکه مصرفکننده ایرانی، نوشتافزار کارآمد و با کیفیتی را در دست میگیرد که متعلق به یک برند ایرانی است، انتظار را بالا خواهد برد که ایران و ایرانی میتواند صاحب نامها و برندهای بزرگ باشد. امیدوارم تا سال آینده و با بهرهبرداری از خط دوم تولید این شرکت، صاحب محصولاتی پرآوازه و با کیفیت در بازار داخلی و جهانی نوشتافزار با این برند ایرانی بوده و جزو سه برند مطرح جهانی این حوزه قرار گیرد.
اینمجموعه فناور که محصولات متنوعی را در حوزه نوشتافزار تولید میکند، توانسته است با فضای کاری به مساحت پنج هزار متر مربع برای بیش از ۳۰۰ نفر اشتغال ایجاد کند.
سایت شماره دو تولید این شرکت که تا ابتدای سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید محصولات پیشرفتهای همچون خودکارهای جوهر هوشمند، رواننویسهای جوهر مایع، مارکرها، ماژیکها و خودکارها و رنگهای هنری را با استفاده از فناوری نانو و مبتنی بر جدیدترین پیشرفتهای صنعت نوشتافزار تولید و به بازارهای جهانی عرضه میکند.
نوشتافزارهای جوهر مایع در حال حاضر تنها توسط چهار کشور تولید میشود که با افتتاح این خط تولید، ایران نیز به جمع کشورهای دارنده فناوری تولید این جوهرها خواهد پیوست.
تا پیش از این رواننویسهای جوهر مایع توسط ژاپن، کره، آلمان و چین تولید میشد
تا پیش از این رواننویسهای جوهر مایع توسط ژاپن، کره، آلمان و چین تولید میشد و فناوری ثبت شده و منحصر به فردی داشت که متخصصان ایرانی به فناوری تولید این نوع نوشتافزارها دست یافتند. این رواننویسها که فناوری آن به ثبت جهانی رسیده امکان جعل اسناد را به حداقل ممکن میرسانند و از دقت، پایداری و کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند. این محصول با ۳۵ درصد عمق و در سال دوم با ۵۰ تا ۷۰ درصد عمق داخلیسازی تولید خواهد شد.
سایت دوم تولید با سرمایه گذاری ۷ هزار میلیارد تومانی در مساحت ۷ هزار مترمربع راهاندازی خواهد شد و زمینه را برای اشتغال ۴۵۰ نیروی انسانی فراهم خواهد کرد.